Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dexter's agency

agenturen​

Gruppo Euromobil. is opgericht door een aantal families uit verschillende interieur disciplines. Het is uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten uit Italië welke gericht is op totale inrichting. 

Naast de woonkamer en slaapkamer kan je bij deze fabrikant ook terecht voor inrichting van je keuken, kinderkamer en zelfs kantoorinrichting. 

Vakmanschap, mooie ontwerpen, kwaliteit en milieu zijn slechts enkele uitdrukkingen die ze hoog in het vaandel hebben staan. Ik laat zowel boven, in de fotogalerie, als hieronder enkele voorbeelden zien van wat er zoal verkrijgbaar is.

hierboven ziet u in het filmpje het bankstel Agon met verstelbare rugleuningen, ideaal om extra comfortabel te genieten van uw bankstel! Richtprijs Agon bankstel, l360xd175xzh42 cm, met bijbehorende rugkussens in stof alaska zoals in het filmpje € 9.439,-. Uiteraard is het bankstel in verschillende afmetingen en stof/leer verkrijgbaar.

Hiernaast ziet u het modulair wandkast systeem Zalf model Living z328. De combinatie van donker walnoten hout en de glazen deur, van wit mat glas, maakt dat het geheel een warme uitstraling heeft. Richtprijs voor deze uitvoering zoals afgebeeld, l412xh151xd51 cm € 2.685,- Daarvoor ziet u de prachtige Kara fauteuil, ook afgewerkt met walnoot hout en bijpassende voetenbank De fauteuil kan 120⁰ draaien. Richtprijs voor deze set, fauteuil en voetenbank, in leer zoals afgebeeld € 5.749,- 

zowel kast als fauteuil is in meer uitvoeringen leverbaar.

Wilt u lekker comfortabel slapen of eventueel een boek lezen in bed, dan is de Freemood daar uitermate geschikt voor.. Het hoofdeinde is verstelbaar naar het comfort wat u wenst. Richtprijs zoals afgebeeld in stof acker, l238xb200xh41 cm, zonder lattenbodem en matras € 3.269,-. in verschillende maten en stoffen leverbaar.

Alle prijzen zijn inclusief b.t.w.. 

Mocht u nog vragen of advies nodig hebben bij een keuze die u heeft gemaakt, of interesse hebben in andere modellen neem dan gerust contact met mij op.

Ik hoop u graag terug te zien!

0