Dexter's agency

agenturen​

deze prachtige vrouwen sieradenlijn "Jamais Sans Toi" is van de ontwerpsters Valentina Gallo en zus Camilla uit Italië. Ze ontwerpen ze niet alleen maar maken ze ook nog eens zelf.

Jamais Sans Toi betekent "nooit zonder jou" en zijn bijzonder omdat elke vorm op ambachtelijke wijze met keramiek is handgemaakt. Hierdoor is elk sieraad uniek.. Nadat elke vorm, met verschillende afmetingen, gemaakt is gaan ze de oven in om hun hardheid te krijgen. Vervolgens worden ze één voor één voorzien van glazuurverf, verkrijgbaar in 5 verschillende mooie kleuren. Vervolgens gaan ze wederom de oven in om te harden. Als dit hele proces klaar is dan begint het "monnikenwerk" namelijk het één voor één rijgen van de vormen aan leerkoorden.t

De meeste sieraden zijn leverbaar in zwart, wit, motherpearl (wit met een parelmoer laag), mago (grijs/paars) en temporale (blauw/paars). Bij de laatste 2 kleuren is de verf als een gloed aangebracht waardoor het een leuk effect geeft aan de vormen, zoals zichtbaar in de fotogalerie hierboven. Sommige sieraden zijn verkrijgbaar in combinatie met één of meerdere gouden vormen, zoals bijvoorbeeld de halsketting C4n1G die hieronder is afgebeeld.

De levertijd is 7 werkdagen, kan soms eerder. Dit is bijzonder snel, denkende aan de duur van het gehele proces dat vooraf aan de levering gaat. Daarnaast zijn de sieraden erg populair, ze gaan de hele wereld over. Heeft u eenmaal een ring om uw vinger, of een ketting om uw hals, dan merkt u dat het wachten zeker waard is geweest. Kunt u niet meer wachten? Loop dan eens binnen bij Azzurro Due in de Van Baerlestraat 3 in Amsterdam of bij Margreeth Olsthoorn Schilderstraat 5 in Rotterdam!

Het subtiele aan deze halsketting, C4N1G, door één gouden "parel" te rijgen tussen de zwarte "parels" maakt het plaatje compleet. Richtprijs € 336,- Deze halsketting is ook leverbaar in wit met gouden "parel".. 

Hiernaast ziet u de mooie keramische armband, BD1, met leer gevlochten band aan de onderkant. reuze handig, omdat u daardoor lekker vrij kunt bewegen met uw handen op de tafel zonder dat de "parels" u hierbij storen of in de weg zitten. Richtprijs in de kleur zwart zoals afgebeeld € 138,-. In meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld zwart met één gouden "parel" met richtprijs € 155,-. Kijk ook eens naar de andere kleurmogelijkheden in de fotogalerie hierboven.

De mooie ringen, RD1 wit en RD1A zwart/goud, zijn een verademing aan uw vinger. Dat de uiteinden elkaar net niet raken maar toch verbonden zijn aan elkaar middels de geelkoperen ring zegt voldoende als symboliek voor de term "Jamais Sans Toi".

Richtprijs RD1 (wit) € 84,- en RD1A (zwart/goud) € 96,-. RD1A is alleen verkrijgbaar in z/w met goud en RD1 is in alle 5 de kleuren leverbaar. Leverbaar in s (16,25mm) m (17,75mm) en l (18,25mm). Omdat deze ringen compleet handgemaakt zijn kan het zijn dat de maten iets groter of kleiner uitvallen.

DE oorring Denti is eenvoudig van vorm en daardoor erg elegant. alleen verkrijgbaar in het goud.

Richtprijs € 77,-.

Deze DNA oorringen, waarvan éé'n groter is dan de andere, geven een speels effect door hun verschil in afmeting. Verkrijgbaar in zwart, wit en goud. Tevens is een combinatie van zwart of wit met één gouden kant ook mogelijk. Richtprijzen; zwart of wit € 42,-, goud € 95,-, zwart of wit met één kant goud € 75,-. 

DE RBE oorring is alleen verkrijgbaar in het goud.

Richtprijs € 90,-.

DE serie Teschio bestaat uit een broche en een halsketting. Beide alleen in goud verkrijgbaar.

Richtprijzen; broche € 160,- en de ketting € 195,-

De Hermit serie bestaande uit oorringen, halsketting en een ring zijn sieraden door uitblinkende vakmanschap vervaardigd. de uit drie delen bestaande vormen bewegen in en uit elkaar zonder elkaar te raken. Alleen verkrijgbaar in wit met zilver. 

Richtprijzen; halsketting € 168,-, ring € 138,- en oorringen € 108,-.

Alle prijzen zijn inclusief b.t.w. 

Heeft u na het zien van al dit moois nog vragen of wilt u een bestelling plaatsen dan is dit uiteraard mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met mij op. Of loop eens binnen bij Azzurro Due in de Van Baerlestraat 3 in Amsterdam of bij Margreeth Olsthoorn in Schilderstraat 5 Rotterdam!

Ik hoop u graag terug te zien!