Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dexter's agency

agenturen​

Op deze pagina vindt u ontwerpen van jonge designers of nieuw te introduceren merken die u via mij zou kunnen aanschaffen. Doordat de merken nieuw zijn kan de levertijd langer uitvallen dan u normaliter gewend bent. Maar dat is het wachten wel waard. Kijk gerust eens rond, mochten er vragen zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Deze fabrikant uit Frankrijk is sinds 1964 actief en heeft als leuk detail het houtje touwtje, bekend van de jassen, een nieuwe decoratieve functie gegeven. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en stoffen, waaronder bijvoorbeeld 100% wol. Het onderstel is gemaakt van eiken of walnoot. Richtprijs voor een 3-zits bank in de duurste stof range, 80% wol en 20% katoen, met afmeting l318xd100xh85 cm is € 6549,- incl. 3 kussens. Levertijd +/-6 weken.

Deze fabrikant is van huis uit een marmer natuursteen leverancier maar is inmiddels uitgegroeid tot een producent van unieke interieur artikelen. Deze bijzettafel of salontafel is verkrijgbaar in 2 maten, l65xb60xh42 cm en l93xb70xh35. Door gebruik te maken van geavanceerde constructietechnieken, zoals aluminium honingraat als basis gemonteerd onder het marmer, blijft de kwaliteit van het marmer hoog en is het gewicht van deze salontafel laag. Hij is leverbaar in 5 kleuren, zoals zichtbaar in de fotogalerie hierboven. Richtprijs klein model € 989,-. Levertijd +/- 6 weken, zoals de meeste producten van deze fabrikant.

Deze vloerlamp is gemaakt van verschillende materialen. De kap bestaat uit vilt of denim met vilt. De leren bandjes aan de bovenzijde van de kap maakt dat je de kap op twee verschillende manieren kan ophangen. De licht eikenhouten voet maakt het geheel af. Richtprijs € 829,-. Levertijd +/- 2 weken.

Alle prijzen zijn inclusief b.t.w. 

Zit er een product bij wat bij u past en wilt u meer informatie, dan kunt u via het contactformulier meer informatie van mij ontvangen. Bellen mag natuurlijk ook!

Ik hoop u graag terug te zien!

0