Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dexter's agency

agenturen​

Roberti is een familiebedrijf dat gevestigd is in Italië. Sinds 1959 maakt het bedrijf prachtig meubilair voor buiten of in de serre. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waaronder aluminium. Hierdoor is het meubilair licht en makkelijk verplaatsbaar. De hoogwaardig waterafstotende kussens zijn bedekt met de juiste stoffen die bestand zijn tegen de meeste weersinvloeden. Dit brengt het gemak met zich mee dat ze niet direct opgeborgen hoeven te worden bij een regenbui. Het veelal unieke design maakt dat u kunt genieten van meubelen die niet overal te vinden zijn. Hieronder ziet u enkele voorbeelden met richtprijzen. Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden in de fotogalerie hierboven. 

Hiernaast ziet u Samba Rio stoelen met bijbehorende uitschuifbare tafel. Het gebruikte materiaal Aluminium is 'epoxy coated', wat wil zeggen dat u verzekerd bent van langdurig gebruik onder de meeste weersomstandigheden. Deze stoelen zijn Verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. De tafel is in twee verschillende maten verkrijgbaar. 

Richtprijs tafel: l180/260xb100xh75 cm + 

4 stoelen met armleuning € 3.199,-.

De Hamptons Graphics is in uiteenlopende designs beschikbaar. Hierdoor heb je een ruime keuze aan mogelijkheden.

Richtprijs stoelen zoals afgebeeld € 1799,-/stk incl. kussens, in de stoffen mosaic,tricot en kristal blu.

Kijk ook eens naar de andere modellen van Hamptons Graphics in de fotogalerie hierboven.

De Portofino is een modellenreeks met een mix van mooie materialen. Het vlechtwerk is helemaal up to date. Ondanks dat het vlechtwerk van polyester is, heeft het toch een hoge aaibaarheidsfactor.

De tafels zijn verkrijgbaar met een blad van HPL,

Richtprijs 2+3 zits incl. bijzettafels € 7.999,-

Alle prijzen zijn inclusief b.t.w. 

Mochten er nog vragen zijn of u wilt een bestelling plaatsen neemt u gerust contact met mij op. Samen komen we tot de juiste keuze voor uw meubilair.

ik hoop u graag terug te zien! 

0