Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dexter's agency

agenturen​

Bent u opzoek naar hoogwaardig keramische vloertegels en wandtegels voor in uw woning of op kantoor? dan kunt u bij mij prima terecht. Omdat ik samenwerk met importeurs die over een breed assortiment beschikken, is er altijd wel een tegel naar uw wens beschikbaar. Ook voor het terras zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar. Hieronder volgen enkele voorbeelden van vloertegels. 

Hiernaast ziet u de keramische vloertegel Anthracite

60x60x0,9 cm.

Door de mooie kleurcombinatie van koper, bruin en antraciet heeft deze tegel een warme uitstraling. Deze tegel is in meerdere kleuren leverbaar.

Richtprijs € 29,95/m2

Hiernaast ziet u de keramische vloertegel Anthracite

60x60x0,9 cm.

Door de mooie kleurcombinatie van koper, bruin en antraciet heeft deze tegel een warme uitstraling. Deze tegel is in meerdere kleuren leverbaar.

Richtprijs € 29,95/m2

De Calacatta vloertegel met marmerlook glans gepolijst komt weer steeds vaker voor in de woning. De rijke uitstraling en het makkelijker onderhouden t.o.v. echt marmer maakt deze tegel tot een echte aanrader. De grote afmeting van b80xl80xh1 cm geeft uw vloer met dit design enige rust. Richtprijs € 39,-/m2

Alle prijzen zijn inclusief b.t.w. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tegels die ik te bieden heb, binnenkort volgt er meer van het assortiment op deze pagina. Mocht u eerder een vraag hebben voor een bepaalde tegel, bel gerust of vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Samen komen we ongetwijfeld tot de juiste keuze.

Graag wil ik u adviseren om de vloertegels altijd door een professioneel bedrijf te laten leggen. Hierdoor kunt u optimaal en lang genieten van uw vloer. Omdat de tegels op voorraad zijn is een levertijd van 1-5 werkdagen mogelijk. 

De kleur op het beeldscherm van uw computer of telefoon geeft altijd een iets andere kleur dan in werkelijkheid het geval is. Wees daarvan bewust!

U kunt met mij vrijblijvend een afspraak maken via het contactformulier.,

zodat u de tegels bij u thuis in uw omgeving kunt bekijken en tot de juiste keuze kunt komen.

Naast keramische vloertegels bied ik voor bijvoorbeeld kleine ruimtes, zoals de badkamer, Marokkaanse cementtegels aan.

Klik HIER voor de verschillende mogelijkheden met Marokkaanse cementtegels.

Ik hoop u graag terug te zien!

0